Disclaimer

De Lichtenvoorde besteedt veel aandacht aan het zo compleet, actueel en toegankelijk maken en houden van deze website. Bovendien streven wij ernaar de site zo eenvoudig en gebruiksvriendelijk mogelijk te houden. Ondanks onze zorg kan informatie op onze site onjuist of onvolledig zijn. De Lichtenvoorde is niet aansprakelijk voor eventuele fouten of onvolkomenheden in de gegevens op deze site.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de informatie die we aanbieden op deze website. Als u twijfelt over de juistheid van de gegevens of onjuistheden tegenkomt dan vragen wij u contact met ons op te nemen.

De op deze website afgebeelde gegevens, waaronder begrepen teksten, foto’s, illustraties, films, grafisch materiaal, logo’s of beeldmerken zijn eigendom van De Lichtenvoorde en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en / of enig ander intellectueel eigendomsrecht. De hiervoor genoemde rechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot deze site. Conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens gebruiken wij het materiaal voor het doel waarvoor het verzameld is.

De website en alle onderdelen daarvan, met uitzondering van bepaalde (hyper)links, zijn eigendom van De Lichtenvoorde. Het overnemen van gegevens van delichtenvoorde.nl voor eigen gebruik is toegestaan. Het is niet toegestaan om (voor commerciële of anderen doeleinden) de website of delen daarvan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming van De Lichtenvoorde.

Sommige (hyper)links in deze website leiden naar websites buiten het domein van delichtenvoorde.nl, die niet ons eigendom zijn. Wij aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de inhoud van websites buiten het domein van www.delichtenvoorde.nl

De Lichtenvoorde wijst iedere aansprakelijkheid af voor eventuele schade door toegang tot en gebruik van deze website. We kunnen niet garanderen dat de website foutloos en ononderbroken functioneert.

© 2013 De Lichtenvoorde

Disclaimer